Media

YFSF: Το στούντιο γέμισε χαρά και κέφι με την εμφάνιση του Βαγγέλη Παναγόπουλου (Video- Photos)

Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση έκανε σήμερα ο Βαγγέλης Παναγόπουλος στο YFSF

Αν και οφείλουμε να πούμε πως το buzzer σε γενικές γραμμές τον ευνοεί ιδιαίτερα αφού του δίνει μιμήσεις που λίγο πολύ του ταιριάζουν, από την άλλη του δίνει και πασίγνωστα τραγούδια που για να καταφέρεις να τα μεταδώσεις με την ενέργειας του πρωτότυπου δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να γίνει.

Έτσι και σήμερα κλήθηκε να τραγουδήσει το "Happy" του Pharrell Williams, ένα πολυβραβευμένο κομμάτι, ενός εξαιρετικά ταλαντούχου και επίσης πολυβραβευμένου δημιουργού. Και του πήγαινε ταμάμ. Και φυσικά τα πήγε πολύ καλά, όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες αφού σε γενικές γραμμές η απόδοσή του είναι σταθερά καλή.

Η "δυσκολία" της σημερινής του μίμησης ήταν κυρίως οτι έπρεπε να αλλάξει χρώμα -και γενικά στο σημερινό show πέφτει πολύ μπογιάτισμα- και αυτό πήρε αρκετά περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία του για να βγει στη σκηνή.

Ο ίδιος πάντως ήταν σε μεγάλα κέφια και ολοφάνερα απόλαυσε την μίμηση που του δόθηκε. Αυτό που γράψαμε παραπάω, όμως έγινε παρατήρηση και από την κριτική επιτροπή, οτι δηλαδή θα ήθελαν να τον δουν και σε κάτι πολύ "κόντρα" από εκείνον.

Σίγουρα πάντως ξεσήκωσε το πλατό και σκόρπισε άφθονη χαρά. Δείτε εδώ φωτογραφίες και το βίντεο με την σημερινή του εμφάνιση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved