Media

Survivor: Το μήνυμα fan που έφερε δάκρυα στον Κυριάκο Πελεκάνο-Η αναφορά στον γιο του

Gossip-tv Team

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Η συγκίνηση ήταν έκδηλη, κι εκείνος λύγισε.

Οι Έλληνες παίκτες του Survivor αναμετρήθηκαν, με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε, ότι θα διαβάσουν μηνύματα από fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την προβολή ταινίας μαζί με ποπ κορν.

Το αγώνισμα ήταν απαιτητικό και ήταν αγώνισμα ισορροπίας, πάνω σε ξύλο, το οποίο βασιζόταν σε κύλινδρο, ενώ με τα χέρια τους κρατούσαν σχοινιά. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο κλήθηκαν να κλείσουν τα μάτια τους και να ισορροπήσουν κρατώντας το σχοινί μόνο με το ένα τους χέρι.

Νικητής από τους άντρες ήταν ο Νίκος Κοσμάς, ο οποίος πήρε μαζί του τον Κυριάκο και τον Παναγιώτη, ενώ από τις γυναίκες νικήτρια ήταν η Κατερίνα Δαλάκα , η οποία επέλξε την Αφροδίτη και την Δήμητρα.

Οι παίκτες πήγαν στον χώρο, που θα διάβαζαν τα μηνύματα και ξεκίνησαν την ανάγνωση. Ένα μήνυμα, όμως, προκάλεσε τη συγκίνηση στον Κυριάκος Πελεκάνος, αφού του ανέφερε ότι ο γιος του θα είναι υπερήφανος για εκείνον, και ότι αξίζει τον κόπο η συμμετοχή του στο παιχνίδι. Ο Κυριάκος συγκινήθηκε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τους συμπαίκτες του να τον ενθαρρύνουν.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved