Media

Γιάννης Βαρδής: Αγωγή κατά του Τόνυ Μαυρίδη και του Χριστόδουλου Σιγανού για αντιγραφή τραγουδιού

Gossip-tv Team

Αγωγή κατά του Τόνυ Μαυρίδη και του Χριστόδουλου Σιγανού κατέθεσε ο Γιάννης Βαρδής διεκδικώντας το ποσό των 100.000 ευρώ με αφορμή το τραγούδι «Περαστική» που ερμηνεύει η Πάολα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρδής κατηγορεί πως οι συνθέτες αντέγραψαν το τραγούδι του πατέρα του, Αντώνη «Δεν θέλω να πιστέψω» που κυκλοφόρησε το 2009 από τον Νίκο Βέρτη.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, είχε επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της τραγουδίστρια και είχαν πει πως θα κάνουν κάποιες αλλαγές, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε!», το πρωί της Τετάρτης μίλησε ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη, Πέτρος Καιμακάμης και δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Επειδή έχουμε ήδη απευθυνθεί σε γνώστες του αντικειμένου, πραγματογνώμονες λέγονται, που κάποια στιγμή θα κλιθούν από το δικαστήριο και πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην είναι πρωτότυπη δουλειά τόσο του κύριου Μαυρίδη όσο και του κύριου Σιγανού. Άλλοι είναι οι λόγοι εκτός από την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved