Media

YFSF: Ο Τσαρούχας, η country και η ακριβή κιθάρα του (pics- video)

Με τον Πασχάλη Τσαρούχα ως Johnny Cash άνοιξε το σημερινό YFSF.

Σε μια εμφάνιση, που πραγματικά "ζέστανε" το κοινό, αφού είχε κέφι και ρυθμό και ξεσήκωσε όλους. Και τον ίδιο τον ηθοποιό που φάνηκε να το ευχαριστιέται ιδιαίτερα. Αν και το οτι εμφανιζόταν πρώτος πρώτος δεν του άφηνε και πολλά περιθώρια να ξεκουραστεί λίγο μετά τις τελευταίες πρόβες αφού έπρεπε να μπει πρώτος στο μακιγιάζ για να ολοκληρωθεί η μεταμφίεση, εκείνος παρέμεινε ευδιάθετος και χαλαρός. Είναι δε, από τους ελάχιστους συμμετέχοντες που ότι κι αν έχει αναλάβει να μιμηθεί δεν αγχώνεται.

Αντιθέτως κάνει πλάκα στα παρασκήνια, τραγουδάει, πειράζει τους συμπαίκτες του και γενικά αντιμετωπίζει με την πιο θετική του διάθεση τις μιμήσεις και το παιχνίδι. Είτε κάνει κάτι που του ταιριάζει και το απολαμβάνει, όπως την περασμένη εβδομάδα οι Locomondo, είτε πράγματα πολύ πιο δύσκολα όπως ήταν η πρόσφατη μεταμφίεσή του σε Τάνια Τσανακλίδου.

Για το συγκεκριμένο act ο Πασχάλης Τσαρούχας έφερε και δική του κιθάρα. Συλλεκτική και ακριβή, την οποία φυσικά και πρόσεξε ο Δημήτρης Σταρόβας και δεν άφησε ασχολίαστη. Του την είπε κιόλας λίγο που δεν του την έχει δώσει να παίξει... Δεν το άφησε να πέσει κάτω το πείραγμα ο Πασχάλης που ανταπάντησε πως του φέρνει τη φτηνή...

Δείτε εδώ φωτογραφίες και το βίντεο της εμφάνισής του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved