Media

Βαγγέλης Περρής: Η συγκίνησή του on camera για τον Θέμο Αναστασιάδη

Gossip-tv Team

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Θέμο Αναστασιάδη και συγκινήθηκε.

Ο Βαγγέλης Περρής ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον Θέμο, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό.

Ο Βαγγέλης είπε: «Δεν έχουν καμία σημασία οι σχέσεις μας τον τελευταίο καιρό. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, τον τοποθετείς βάσει της ουσίας της σχέσης, όχι βάσει τις λεπτομέρειας. Και η ουσία αυτής της σχέσης ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό από οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Είμαστε άνθρωποι που είχαμε να τον δούμε τον Θέμο ένα χρόνο περίπου και μαζευτήκαμε εκεί η ομάδα του ΟΛΑ και ήμασταν όλοι σαν ορφανά, σαν κάτι να μας έλειπε πολύ σημαντικό. Δεν υπήρχε ο χρόνος ο τελευταίος, υπήρχε ο χρόνος ο προηγούμενος που ήταν πολύ περισσότερος και πολύ πιο γεμάτος. Αυτό είναι το ενδιαφέρον, αυτή είναι η ουσία.»

Και τόνισε: «Η πορεία της σχέσης μας ήταν πολύ πιο μεγάλη από τον τελευταίο χρόνο, που επαναλαμβάνω ήταν δύσκολος γενικότερα. Προέκυψαν και θέματα, των οποίων την κατάληξη τη γνωρίζουμε. Είναι περίεργα όλα αυτά, δεν χρειάζεται να τα πούμε. Δεν χαλάσαμε ποτέ τη σχέση μας…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved