Media

Σκορδά: Έξαλλη με τον Ουγγαρέζο: H ατάκα, που ξεστόμισε και την εκνεύρισε

Gossip-tv Team

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξω φρενών με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Ο λόγος;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε πως η Αγγελική Ηλιάδη μοιάζει αρκετά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Και μεταξύ άλλων είπε στον αέρα του Πρωινού: «Από τη μια μπράβο στην Αγγελική Ηλιάδη από την άλλη όχι τόσο καλά νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Διαφορά ηλικίας. Καλό είναι που φαίνεται πολύ πιο νέα η Αγγελική. Έχει παιδί, είναι μια γυναίκα. Το να φαίνεται μια γυναίκα όσο ένα κορίτσι είναι τιμητικό, το κορίτσι που μοιάζει με γυναίκα δεν είναι τόσο καλό».

Και τότε η Φαίη Σκορδα έγινε μπουρλότο: «Δηλαδή συγγνώμη, επειδή μια γυναίκα έχει δυο παιδιά σημαίνει ότι είναι και πολύ μεγάλη; Εγω μπορεί να είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερη ηλικιακά και να έχω δυο παιδιά. Τι σημαίνει ότι η άλλη είναι κορίτσι και εγώ μαμά και ανήκω σε άλλη κατηγορία;»

Και ο Δημήτρης της εξήγησε: «Θέλετε να αναλύσουμε αν υπάρχει διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Αυτό που λέω είναι ότι μια κοπέλα που είναι μικρή και δεν έχει παιδιά είναι πιο ανέμελη από κάποια που έχει παιδιά».

Και εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο η Φαίη και του είπε: «Και τι σημαίνει αυτό, ότι φαίνεται και στο πρόσωπό της; Άρα τι;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved