Media

YFSF: Με...δικούς του στίχους τραγούδησε το Baila el Chiki Chiki ο Ευθύμης Ζησάκης

Άφθονο γέλιο πρόσφερε σήμερα στο κοινό του YFSF ο Ευθύμης Ζησάκης

Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες συμμετοχές του θεσμού, αυτήν της Ισπανίας το 2008 στο Βελιγράδι με τον κωμικό Rodolfo Chikilicuatre και το τραγούδι "Baila El Chiki Chiki" κλήθηκε να μιμηθεί ο Ευθύμης που την περασμένη εβδομάδα συγκίνησε με την μίμηση του Μανόλη Κονταρού.

Και Ισπανικά και ασταμάτητα τα λόγια του τραγουδιού που είναι σάτιρα ουσιαστικά και που όπως ακουγόταν τότε εμπεριείχε και πολιτικά σχόλια που κόπηκαν και άλλαξαν πριν την συμμετοχή του τραγουδιού στον διαγωνισμό αφού η EBU απαγορεύει πολιτικής μορφής τραγούδια.

Όχι βέβαια πως το ωφέλησε ιδιαίτερα αφού ήταν μεν στον τελικό αφού η Ισπανία ανήκει στις χώρες που περνάνε αυτόματα και δεν μετέχουν στην διαδικασία των ημιτελικών. Αλλά τερμάτισε 16ο και κατά τη γνώμη μας και πολύ του ήταν.

Την ίδια μίμηση σε ανάλογο αφιέρωμα YFSF Eurovision είχε κάνει το 2017 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και σήμερα ο Ευθύμης είχε δύσκολη δουλειά. Δεν έχασε στιγμή τον ρυθμό αλλά σίγουρα άλλαξε στίχους αφού όλο αυτό το κατεβατό ακόμα και με το auto cue δεν παλευόταν εύκολα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved