Media

Ο δραπέτης τραγουδιστής είχε παντρέψει τον Ανδρέα Μπάρκουλη με την τελευταία του σύζυγο

Gossip-tv Team

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τραγουδιστή και παρουσιαστή που  ήταν τελικά δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού.

Η ελληνική αστυνομία μετά από ένα συνήθη έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στην Ομόνοια ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν γνωστό τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002-2003 όταν κι είχε αποδράσει από την συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης.

Μετά τον έλεγχο της αστυνομίας και τη μέθοδο της δακτυλοσκόπησης έφτασαν στην ταυτότητα του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές.

Όπως έγινε γνωστό από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο εν λόγω κύριος είχε παντρέψει τον αείμνηστο, Ανδρέα Μπάρκουλη με την τελευταία του σύζυγο, την Μαίρη.

Η Μαίρη είπε: «Είμαι σοκαρισμένη, αισθάνομαι απογοήτευση γιατί μας έδειξε άλλο πρόσωπο και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας άνθρωπος που έκανε συσσίτια για τους άστεγους του Πειραιά ότι θα μπορούσε να εξαπατήσει τόσο κόσμο.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved