Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι πήρε το ρόλο στη σειρά «Η ζωή της άλλης»

Η Αθηνά Οικονομάκου καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο στη σειρά «Η ζωή της άλλης», που προβλήθηκε στο Mega!

Η Αθηνά είπε χαρακτηριστικά πως πέρασε όχι από ένα ούτε δύο αλλά από τριάντα κάστινγκ για να την πάρουν στην πετυχημένη σειρά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η εταιρία παραγωγής που έκανε τους Ατρόμητους έκανε και τη Ζωή της Άλλης και με κάλεσαν για κάστινγκ. Όπου μετά από μια σειρά κάστινγκ με τον Δημήτρη Αρβανίτη, τύπου 30, δεν υπήρχε πόσα κάστινγκ έκανα, αμέτρητα. Νομίζω ότι με φώναζε για δύο μήνες καθημερινά και κάθε μέρα μου έδινε και άλλο κείμενο. Με είχε για το ρόλο της Ελπίδας, της καλής, και τελευταία στιγμή γύρισε όλο τούμπα και μου έδωσε το ρόλο της Ξένιας.»

Και τόνισε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»: «Δεν περίμενα ότι θα πάρω το ρόλο, είχα ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ που στο τέλος τους είπα “αν δεν με θέλετε, μη με φωνάζετε γιατί αισθάνομαι άσχημα πια”. Είχα κάνει κάστινγκ με όλους τους Έλληνες ηθοποιούς. Έκανα τόσα κάστινγκ γιατί δεν με ήθελαν από το κανάλι. Ήμουν μια κοπέλα χωρίς εμπειρία, πάρα πολύ μικρή, καθόλου γνωστή και ο ρόλος ήταν καραπρωταγωνιστικός και πολύ δύσκολος και δυνατός. Σε μια καθημερινή σειρά καθημερινή του Mega που πόνταραν πολλά πάνω της, με πρωταγωνίστρια την Κάτια Δανδουλάκη»!