Media

Το πρωινό: Άτακτος και στη φυλακή ο δραπέτης – σταρ! Συμμετείχε στη σειρά «Kara Sevda»;

Gossip-tv Team

Ο επί 17 χρόνια δραπέτης που έκανε καριέρα ως τραγουδιστής και δημοσιογράφος συνελήφθη και είναι ξανά στις φυλακές Αλικαρνασσού!

Όπως είναι γνωστό, οι αρχές μετά από έναν έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στην Ομόνοια ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για έναν γνωστό τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002-2003 όταν κι είχε αποδράσει από την συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης.

Ο εν λόγω κύριος είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό επιτυχημένων καλλιτεχνών. Χωρίς ουδείς αξιωματικός να αντιληφθεί ότι το πρόσωπο αυτό με τις εκατοντάδες τηλεοπτικές κι όχι μόνο εμφανίσεις ήταν ο δραπέτης πριν από 17 περίπου χρόνια που …ξεχάσθηκε στην συνέχεια.

Ο λόγος για τον 45χρονο Κωνσταντίνο Δαναό ο οποίος είναι στις φυλακές Αλικαρνασσού αλλά είναι άτακτος, αφού βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών. Μάλιστα, η ομάδα του Πρωινού ανέφερε ότι υπήρχε η φήμη ότι συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά «Kara Sevda»; Τελικά συμμετείχε; Η απάντηση στο παραπάνω βίντεο από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved