Media

Ελένη Φουρέιρα: Ο Μουτσινάς την κάλεσε σε δείπνο και εκείνη… έφτυσε ό,τι έφαγε! (video+photos)

Gossip-tv Team

Μία απολαυστική συνέντευξη είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σήμερα στην εκπομπή «Για την παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά αφού καλεσμένη του ήταν η Ελένη Φουρέιρα.

Άλλωστε, του το είχε υποσχεθεί η τραγουδίστρια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σε παλιότερη εκπομπή. Η Ελένη λοιπόν βρέθηκε στο πλατό του «Για την παρέα» και μίλησε για όλα αλλά κυρίως για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision φέτος. Όπως είπε, είναι η μοναδική τραγουδίστρια από όσους είναι guests στη μεγάλη βραδιά έναρξης του διαγωνισμού που και αν και έχει κερδίσει μόλις τη δεύτερη θέση, θα συμμετάσχει στο μουσικό section της βραδιάς που ονομάζουν οι διοργανωτές «Legends of Eurovision» (σε… απλά ελληνικά, «Μύθοι της Eurovision»).

Η Ελένη δήλωσε πολύ ικανοποιημένη από μία τέτοια εξέλιξη, τόνισε ότι δεν περίμενε ούτε εκείνη πως θα της έκαναν τέτοια τιμή και μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε από πέρυσι μέχρι φέτος να καθιερωθεί ως η πιο αγαπητή στους φανς του διαγωνισμού.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς είχε ένα challenge για την Ελένη, ένα παιχνίδι ερωτήσεων, στο οποίο εκείνη, όπως και ο παρουσιαστής, ανάλογα με τις ερωτήσεις που έκαναν ο ένας στον άλλον, είχαν το δικαίωμα να μην απαντήσουν. Όμως, το «κόστος» ήταν να φάνε κάτι που δεν ήταν και τόσο ωραίο στη γεύση. Όπως για παράδειγμα, ροκφόρ με τρούφα σοκολάτα ή υποβρύχιο γλυκό κουταλιού μέσα σε… μουρουνέλαιο. Καταλαβαίνετε τι συνέβη στο πλατό.

Αρκεί να δείτε το βίντεο για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι!

Δείτε και το παρακάτω βίντεο με τα όσα αποκάλυψε για την εμφάνισή της στη Eurovision φέτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved