Στη φωλιά των Κου Κου: Έμειναν... παγωτό με αυτά που είδαν και άκουσαν! (video)

Τελικά υπάρχουν ακόμη πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν έκπληξη στα τηλεοπτικά πάνελ... 

Στην περίπτωση της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου" πάντως αυτό συνέβη με τα πλάνα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία έχει επάξια κερδίσει τον τίτλο της... Μενεγάκη της Κρήτης μιας και είναι πολύ όμορφη και γνωρίζει τεράστια επιτυχία ως παρουσιάστρια στη Μεγαλόνησο.

Έχει το δικό της κοινό και ήδη έχει αρχίσει να ενδιαφέρει και το πανελλήνιο αφού αποσπάσματα από την εκπομπή της παίζονται σε πολλές άλλες εκπομπές καναλιών μεγάλης εμβέλειας όπως είναι το "Για την παρέα" με τον Νίκο Μουτσινά όπως και η Φωλιά των Κου Κου.

Προσφάτως, στην εν λόγω εκπομπή που παρουσιάζουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έπαιξαν νέα πλάνα από την εκπομπή της Ιωάννας όπου η όμορφη παρουσιάστρια έδωσε... ρέστα και χάρισε απλόχερα το γέλιο στους τηλεθεατές. Όταν το πάνελ της εκπομπής παρακολούθησε το σχετικό απόσσπασμα, η... έκπληξη ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο όλων αφού δεν πίστευαν αυτό που μόλις είχαν παρακολουθήσει.

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου και... άφησε παγωτό τους συντελεστές της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου!