Media

Ένταση στο Πρωινό! Η ερώτηση της Σκορδά στον Ιωαννίδη για το MasterChef που τον εκνεύρισε! (Vid)

Gossip-tv Team

Αυτή την απάντηση σίγουρα δεν την περίμενε η Φαίη Σκορδά από τον Πάνο Ιωαννίδη!

Σε μία ζωντανή σύνδεση με τη Δράμα ο κριτής του MasterChef μαγείρεψε με δύο κυρίες και η Φαίη Σκορδά τού έκανε ταυτόχρονα ερωτήσεις στο Πρωινό!

Φυσικά, οι ερωτήσεις που έκανε η Φαίη αφορούσαν το MasterChef και συγκεκριμένα τον τελικό, μιας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία πριν το μεγάλο φινάλε και την ανάδειξη του νικητή. Η επιμονή, όμως της παρουσιάστριας δεν φάνηκε να αρέσει και πολύ στον γοητευτικό κριτή του ριάλιτι μαγειρικής που παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Star.

Όταν η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει περαιτέρω λεπτομέρειες για το ριάλιτι μαγειρικής, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έδειξε πρόθυμος να απαντήσει για το MasterChef και της είπε σε έντονο ύφος: «Δεν βρεθήκαμε εδώ για να μιλήσω για το MasterChef… Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή»!

Τότε η Φαίη, με αρκετή δόση χιούμορ, του απάντησε: «Καλά ντε! Μία ερώτηση πήγα να κάνω γιατί νευριάζεις; Δε θέλεις, δε θέλεις… δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»! Τι απάντησε τότε ο Πάνος Ιωαννίδης στη Φαίη Σκορδά και πώς τελείωσε ο έντονος διάλογός τους στον αέρα του Πρωινού;

Δείτε τι συνέβη ανάμεσά τους στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved