Media

Ο Tus τα «πήρε» και άρχισε να… κράζει! «Θέλει ταλέντο να είσαι ατάλαντος με επιτυχία»

Gossip-tv Team

Ο Tus βρέθηκε στην εκπομπή The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα αυτά που τον ενοχλούν στη ραπ και τραπ μουσική την οποία υπηρετεί εδώ και χρόνια με επιτυχία. 

Ο τραγουδοποιός του συγκεκριμένουο είδους μουσικής, θέλησε να μιλήσει για όλα όσα τον ενοχλούν στον χώρο του, θεωρώντας υπεύθυνους τους νέους καλλιτέχνες που δεν σέβονται, όπως είπε, τους παλιούς.

«Οι νέοι ράπερς χωρίς το auto-tune (σ.σ. εφαρμογή που αλλοιώνει τη φωνή) δεν είναι τίποτα. Δεν έχουν ατάκες, δεν έχουν προσωπικότητα και δεν έχουν φωνή» είπε μεταξύ άλλων ο Tus, κατά κόσμον Χρήστος Τούσης ο οποίος χαίρει του σεβασμού των συναδέλφων του μιας και βρίσκεται στον χώρο πολλά χρόνια. Ο ίδιος, αν και φωτογράφισε αρκετές φορές τον καλλιτέχνη που θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα παραπάνω, δεν είπε ούτε μία φορά το όνομά του, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επισημαίνει ότι καταλαβαίνει πως αναφέρεται ο τραγουδιστής στον Sin Boy, ο οποίος γνωρίζει αυτόν τον καιρό επιτυχία με το τραγούδι του "ΜΑΜΑ". Ο Tus όμως ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του παρουσιαστή προτιμώντας να συνεχίσει το... κράξιμο λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Δεν έχουν φωνή, δεν έχουν προσωπικότητα, δεν έχουν τίποτα».

Δείτε στα βίντεο τι άλλο είπε ο Tus...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved