Media

Happy Day: Η ανακοίνωση της Τσιμτσιλή και το τέλος της συνεργασίας - Τι συνέβη; (Video)

Gossip-tv Team

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day έκανε μία ανακοίνωση για συνεργάτη της. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους.

Το τέλος της ενότητας του Δήμου Βερύκιου και του Σπύρου Λάμπρου από το Happy Day ανακοίνωσε η παρουσιάστρια τονίζοντας ότι αφορμή είναι η προεκλογική περίοδο και αποφασίστηκε από τη διοίκηση του Alpha η εκπομπή να εστιάσει στα πιο lifestyle θέματα!

Η Σταματίνα είπε χαρακτηριστικά στις 09:00 ακριβώς, την ώρα δηλαδή της στήλης του Δήμου βερύκιου και του Σπύρου Λάμπρου: «Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μια εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε λίγα λεπτά συνδεόμαστε με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο και ο σταθμός, η διοίκηση αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο happy κομμάτι του και να μην σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πολλές εκπομπές.»!

Και πρόσθεσε: «Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου και φυσικά να σας πω ότι η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από Σεπτέμβρη στο Happy Day. Για αυτές τις τρεις εβδομάδες πιο χαλαρά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις»!

Τι άλλο ανέφερε η Σταματίνα για τους δύο συνεργάτες και το τέλος της συνεργασίας για φέτος δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από την εκπομπή Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved