Media

Το πρωινό: Η απίστευτη ατάκα για τη μητέρα της Μενεγάκη, που δεν περιμέναμε να ακούσουμε (Video)

Gossip-tv Team

Αυτή την ατάκα για την κυρία Ζέτα Μισόκαλου, τη μαμά της Ελένης Μενεγάκη δεν περιμέναμε να την ακούσουμε στο Πρωινό και μας ξάφνιασε!

Τι ειπώθηκε όμως για τη μαμά της παρουσιάστριας;

Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε αρχικά για τον χωρισμό του από την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και αποκάλυψε και τον λόγο που έλαβε τέλος η σχέση τους,

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός είπε στην κάμερα του Πρωινού: «Μένω στην ίδια πολυκατοικία με την κόρη μου και την πρώην σύζυγο μου, με όλες τις πρώην μου έχω καλές σχέσεις και με την Μάγκυ το ίδιο. Ένας δύσκολος χωρισμός, ενός δύο μηνών, μετά έχω καταπληκτική σχέση. Η Μάγκυ μεγάλωσε εκνευρίστηκα 50 ετών είναι, τι να την κάνω; Η πεθερά μου μας τα έφτιαξε με την Μάγκυ, αυτή μας χώρισε»!

Στη συνέχεια μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και τόνισε: «Με την Ελένη Μενεγάκη είχαμε εκπληκτική σχέση πολλά χρόνια, αλλά διάφοροι γαμπροί μας έβαζαν τρικλοποδιές. Όταν είπα ότι έχει 9 καλά και είπα και 1… εντάξει, δεν ήταν εκ φύσεως ταλαντούχα. Σιγά σιγά έχτισε την εκπομπή της και την έκανε επιτυχία, τη βοήθησε και το κανάλι. Και πρόβαλαν το ένα, τα εννιά δεν τα έβαλαν….»!

Τι είπε για τη μαμά της Ελένης; Δείτε το σχετικό βίντεο και θα εκπλαγείτε και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved