Media

Power of love: Η Μπακοδήμου ανακοίνωσε την αποχώρηση παίκτριας - Άφωνη με τις κατηγορίες των παικτών

Gossip-tv Team

Παίκτρια αποχώρησε από το Power of love. Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε την ξαφνική αποχώρησή της.

Η παίκτρια που αποχώρησε είναι η Κατερίνα Σαββοπούλου, η οποία έχει φύγει από το σπίτι του Power of love πριν από δυο εβδομάδες. Επειδή όμως βλέπουμε τα επεισόδια με καθυστέρηση δύο εβδομάδων παρακολουθήσαμε την οικοιοθελή αποχώρηση της παίκτριας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η Κατερίνα Σαββοπούλου είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», αφήνοντας αιχμές για την παραγωγή του Power of love. Συγκεκριμένα είχε πει : «Είχα κάνει μια επέμβαση στις αρχές του παιχνιδιού, η οποία δεν πήγε καλά. Είχα επιπλοκές, είχα αιμορραγία, λόγω άγχους, στρες και πίεσης. Προσπαθούσα να έρθω Αθήνα να κάνουμε τις εξετάσεις. Το είχα κλείσει και μου το ακύρωναν μετά. Αυτό έγινε χειρότερο, ήμουν στα γυρίσματα με αιμορραγία. Εγώ ζητούσα να φύγω για να κάνω την επέμβαση. Αυτό έγινε χειρότερο προς το τέλος...»

Η πρώην παίκτρια του Power of love είχε επίσης πει ότι : «Τώρα έχω έρθει Ελλάδα, έφυγα τελευταία στιγμή γιατί δεν πήγαινε άλλο. Το έλεγα, το ξαναέλεγα και δεν με ακούγανε. Πήγα σε νοσοκομείο μια φορά και μου έκαναν μια εξέταση επιφανειακή. Είχα αιμορραγίες στα γυρίσματα. Δεν πήγαινε άλλο και έφυγα. Δεν τρώγαμε καλά. Τρώγαμε συγκεκριμένα πράγματα. Δεν έχω αντίγραφο του συμβολαίου. Το είχα υπογράψει βεβιασμένα…»!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/06), η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε την αποχώρηση της Κατερίνας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έφυγε η Κατερίνα, εγώ θα της ευχηθώ να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, αλλά σήμερα πριν έρθω στο σπίτι είδα να λέτε όλοι για την Κατερίνα και όλοι είχατε να πείτε κάτι, όχι κολακευτικά σχόλια…»!

Η Μαρία Μπακοδήμου έμεινε άφωνη με τις κατηγορίες των παικτών για την Κατερίνα, και δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved