Media

It' s Showtime: Η Γαρμπή ξεσηκώνει το κοινό και τραγουδάει με τον Bregovic (exclusive video)

Gossip-tv Team

Ακόμη μία μοναδική βραδιά ετοιμάζει για ακόμα μία φορά ο Νίκος Κοκλώνης και μάλιστα με κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή It's Showtime. 

«Ο καιρός των τσιγγάνων» αναβιώνει στο πλατό, μέσα από ένα εντυπωσιακό χορευτικό και ντύνεται μουσικά από το «Καλασνίκοφ» για να φτάσει σε μια άκρως ατμοσφαιρική παρουσίαση του Bella Ciao. Και κάπως έτσι αρχίζουν όλα…

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται στο «Ιt’s show time» τον άνθρωπο που κατάφερε να κάνει παγκόσμιους τους ήχους των Βαλκανίων και να λατρευτεί από το ελληνικό κοινό, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, ο οποίος γεμίζει με ένταση, πάθος και τις μελωδίες του το πλατό.

Μαζί με την μπάντα του, «για γάμους και κηδείες» κάνουν μια στάση στη sold out παγκόσμια περιοδεία τους στην Αθήνα. Ερμηνεύουν, με το δικό τους μοναδικό στυλ, τις τεράστιες επιτυχίες τους και υπόσχονται μια αξεπέραστη βραδιά. Μεγάλη στιγμή όταν Νίκος Κοκλώνης καλεί στο stage του «Ιt’s show time» την υπέροχη Καίτη Γαρμπή, η οποία με τη ζεστή και γεμάτη ευαισθησία φωνή της, μοιράζεται τη σκηνή με τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς και με έναν αριστοτεχνικό τρόπο ερμηνεύουν τις ελληνικές επιτυχίες του.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε αποκλειστικά backstage πλάνα από τις ετοιμασίες της Καίτης Γαρμπή για να βγει στη σκηνή αλλά και στιγμιότυπα από την υπέροχη μουσική συνύπαρξή της με τον κορυφαίο καλλιτέχνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved