Media

Power of love τελικός: Η λαμπερή έναρξη και η σέξι εμφάνιση της Μπακοδήμου, που «κόβει ανάσες»

Gossip-tv Team

Power of love τελικός: Οι φιναλίστ εισέβαλλαν για τελευταία φορά στο σπίτι της αγάπης και εντυπωσίασαν για ακόμα μία φορά με την εμφάνισή τους!

Βέβαια εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι η… παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου με τις διαφάνειες που είχε το θεόστενο φόρεμά της . Η Μαρία για ακόμα μία φορά επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα και ακόμα και οι παίκτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Η Μαρία είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη του τελικού του Power of love: «Γειά σας έχω το ένα έπαθλο, σε λίγο και το άλλο! Καλώς ήρθατε στον τελικό του Gala του Power of love 2! Πέρασαν έξι μήνες χωρίς να το καταλάβουμε, πέρασαν πάρα πολλά πρόσωπα από εδώ, τα πιο δυνατά έμειναν και είναι εδώ και ήταν μία διαφορετική χρονιά… Πέρυσι είχαμε περισσότερους έρωτες και φέτος περισσότερες ίντριγκες και στρατηγικές… Σήμερα λοιπόν ένα κορίτσι και ένα αγόρι θα είναι νικητές του Power of love»!

Ένα κορίτσι και ένα αγόρι θα κερδίσουν από 10.000 ευρώ στον μεγάλο τελικό του «Power of love». Ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές του τελικού του Power of love;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved