Media

Ο Μουτσινάς ζήτησε συγγνώμη όταν ο Νίκος Κουρής του είπε «Ήμουν έτοιμος να φύγω»! Τι συνέβη; (video)

Gossip-tv Team

Για την παρέα: Μία άβολη στιγμή έζησε στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς όταν ο καλεσμένος του, Νίκος Κουρής τού είπε ότι ήταν έτοιμος να φύγει! Τι πραγματικά συνέβη; 

Με το που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ο αγαπημένος ηθοποιός και παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Μουτσινάς τον υποδέχτηκε με τα πιο γλυκά λόγια, εκείνος είπε στον παρουσιαστή πως ήταν έτοιμος να φύγει.

Επιτόπου, ο Νίκος Μουτσινάς έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και να δικαιολογηθεί ενώ αμέσως μετά θέλησε να εστιάσουν στην παράσταση Δον Ζουάν του Μολιέρου στην οποία πρωταγωνιστεί ο Νίκος Κουρής μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ατμόσφαιρα έδειχνε παγωμένη ανάμεσά τους όμως άρχισε να "ζεσταίνεται" όταν οι δυο τους άρχισαν να μιλήσουν για ένα αντικείμενο που κατέχουν και οι δύο καλά και αγαπούν πολύ.

Φυσικά, ο λόγος για το θέατρο αλλά και την τηλεόραση, με τον Νίκο Κουρή να μιλάει για όλα τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια που είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού αλλά και τη στιγμή που ο Νίκος Κουρής δυσανασχετεί και δέχεται τη συγγνώμη του παρουσιαστή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved