Media

Αποκάλυψη Σοφίας Αρβανίτη μετά από χρόνια: «Δεν ήταν εύκολο να συνεργάζομαι με τον Ρακιντζή» (video)

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα μίλησε η Σοφία Αρβανίτη η οποία άνοιξε το σπίτι της για να υποδεχτεί τους τηλεθεατές.

 

Η τραγουδίστρια ζει εκτός Αθήνας και δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή της κοντά στη φύση. Η ίδια σχολίασε αρχικά: «Αν πω ότι είμαι ροκ, είμαι καραγκιόζης, δεν είμαι ροκ, είμαι ποπ τραγουδίστρια».

Σε ό,τι αφορά την εποχή των μεγάλων επιτυχιών της, η ίδια σχολίασε: «Είχα πάρα πολύ άγχος όταν συνεργάστηκα με την Bonnie Tyler. Δεν πρόλαβα να την ψωνίσω γιατί έβλεπα ότι στην Ελλάδα εξελίσσεται το σκυλοpop».

Όσο για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή, η ίδια παραδέχτηκε κάτι που θα συζητηθεί. Όπως είπε: «Δεν ήταν εύκολο να συνεργάζομαι με τον Ρακιντζή, γιατί ήταν πιο αυστηρός μαζί μου».

Επίσης η ίδια παραδέχτηκε: «Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ, με κάποιον λαϊκό τραγουδιστή».

Η τραγουδίστρια θυμήθηκε και ένα περίεργο περιστατικό που δεν γνωρίζαμε: «Είχα πάει να πάρω αυτόγραφο από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ήθελα να τη δω από κοντά, να τη μυρίσω, να δω τον γραφικό της χαρακτήρα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε γυμνή φωτογράφιση εκείνη απάντησε: «Θα έκανα ολόγυμνη φωτογράφηση μόνο αν επρόκειτο να βοηθήσω να διαδοθεί μία ιδέα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της από το όμορφο σπίτι της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved