Media

MAD Video Music Awards 2019: Απίστευτο! Εκκένωσαν τον διάδρομο για να περάσει η Φουρέιρα (video)

MAD Video Music Awards 2019: Η βραδιά διεξαγωγής των βραβείων Mad είχαν πράγματι τα πάντα! Λάμψη, μουσική, συγκίνηση αλλά και πολλά... ευτράπελα! 

To gossip-tv.gr βρέθηκε στα παρασκήνια της μεγάλης βραδιάς και κατέγραψε τα πάντα. Ακόμα και εκείνα που... δεν έπρεπε να καταγράψει!

Και τι εννοούμε με αυτό; Ενώ όλη την ώρα της διεξαγωγής των βραβείων ο διάδρομος έξω από τα καμαρίνια ήταν μόνιμα γεμάτος και κόσμος πήγαινε και ερχόταν μιας και όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο σόου ήταν εκεί μαζί με τους συνεργάτες τους (μακιγιέρ-στυλίστες-βοηθούς ενδυματολόγους, κομμωτές κ.α.), ξαφνικά σήμανε συναγερμός να εκκενωθεί. Τι είχε συμβεί;

Θα περνούσε η Ελένη Φουρέιρα για να κάνει on stage το act της και έπρεπε ο διάδρομος να είναι ανοιχτός για να περάσει η τραγουδίστρια με το επιτελείο της. Ντυμένη στα κόκκινα και με πολύ αποφασιστικό βήμα, η Ελένη βγήκε από το καμαρίνι της και κατευθύνθηκε για τη σκηνή, δείχνοντας αρκετά αγχωμένη. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφαλίσαμε από τα backstage.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved