Media

MAD Video Music Awards 2019: Η Παπαρίζου, ο γιος της Μπακοδήμου και η συγκίνηση (exclusive video)

MAD Video Music Awards 2019: Τελειωμό δεν έχουν τα όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο της λαμπερής βραδιάς απονομής των βραβείων Mad. 

Τα βραβεία φέτος διεξήχθησαν για 16η χρονιά και για ακόμα μία φορά κυριάρχησαν η λάμψη και η μουσική ενώ συζητήθηκαν ιδιαίτερα οι εμφανίσεις των αστέρων του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα τόσο on όσο και off stage και συγκεκριμένα στο παρασκήνιο της μεγάλης βραδιάς όπου λίγοι μπορούσαν να... τρυπώσουν.

Είδαμε τους σταρ του ελληνικού πενταγράμμου να ετοιμάζονται γεμάτοι άγχος για τη σκηνή, μιλήσαμε με τους συνεργάτες τους και γίνομε μάρτυρες όλων όσα εκτυλίχθηκαν backastage. Κυρίως όμως είδαμε τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια που είχαν δημιουργηθεί σε χαλαρές στιγμές της βραδιάς. Όπως αυτό με την Έλενα Παπαρίζου και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο οι οποίοι συναντήθηκαν μετά από καιρό και είχαν πολλά να πουν.

Μάλιστα η Έλενα έδειξε να εκπλήσσεται ευχάριστα αλλά και να συγκινείται όταν ο κριτής του My style Rocks της είπε πως ο γοητευτικός νεαρός δίπλα του, ο οποίος του έμοιαζε και πολύ, ήταν ο μεγάλος του γιος, τον οποίο έχει αποκτήσε με τη Μαρία Μπακοδήμου. Συγκινημένη η τραγουδίστρια ενημέρωσε τον νεαρό πως τον θυμάται από τότε που τον είχε δει μικρό παιδάκι στα πλατό της εκπομπής που παρουσίαζε η μητέρα του. Δείτε τι άλλο είπαν οι δυο τους στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved