Media

Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε η Κορίνα από το «Πάτερ Ημών» για την Ελένη Μενεγάκη (Video)

Gossip-tv Team

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, την οποία όλοι γνωρίσαμε όταν συμμετείχε στο «Πάτερ Ημών» και υποδύθηκε την κόρη του αξέχαστου Κώστα Καρρά μίλησε για το τι κάνει σήμερα και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, αφού η παρουσιάστρια στην εν λόγω σειρά είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Κορίνα είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα": «Ο Κώστας Καρράς είναι λες και με έχει ευλογήσει και με έφερε εδώ και μακάρι από εκεί ψηλά που με βλέπει να νιώθει περήφανος. Είχαμε πολύ μεγάλο δέσιμο μεταξύ μας, με αγαπούσε πραγματικά και τώρα στον προεκλογικό μου αγώνα συναντώ ανθρώπους που ήταν τότε στο γραφείο και μου λένε “πόσο σε αγαπούσε”, δηλαδή είναι απίστευτο, ήταν πολύ αληθινό. Αυτό που μου έλεγε τότε είναι να είμαι η Κορίνα. Ήταν τέτοιος άνθρωπος και αυτό ήθελε, να είμαι η Κορίνα.»!

Και τόνισε για την Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της. Αν την δω στο δρόμο φυσικά και θα της μιλήσω γιατί είναι τιμή μου και ότι έχω κάνει και όποιους ανθρώπους έχω γνωρίσει και γιατί να μην μιλήσουμε. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν τότε που “έφυγε” ο Κώστας Καρράς, δυσκολεύτηκε να με γνωρίσει, αλλά μετά με γνώρισε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Έλα χαμογέλα"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved