Media

Survivor τελικός: Η συγκίνηση των συγγενών των Ελλήνων φιναλίστ και η «εισβολή» των Τούρκων (video)

Gossip-tv Team

Survivor τελικός: Ενθουσιασμός, άγχος αλλά και πολλή συγκίνηση επικράτησαν από το πρώτο λεπτό στη βραδιά ανάδειξης του μεγάλου νικητή του φετινού ριάλιτι περιπέτειας, Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης, αρκετά αγχωμένος ώστε όλα να πάνε καλά στη ροή του live του τελικού μιας και θα έπρεπε να συγχρονίζεται με τον τούρκικο τελικό, μοιράστηκε με τον κόσμο τα συναισθήματά του ενώ έδωσε και τον λόγο στους στενούς συγγενείς των Ελλήνων φιναλίστ που ταξίδεψαν μέχρι την Αλικαρνασσό προκειμένου να αγκαλιάσουν τα παιδιά τους που έχουν τόσο πολύ καιρό να δουν.

Η μητέρα της Δήμητρας είπε πολύ γλυκά λόγια και η κόρη έδειχνε χαρά και συγκίνηση μαζί.

Μάλιστα, όταν τον λόγο πήρε η μητέρα του Νίκου, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της για τον γιο της, με τον ίδιο τον Νίκο να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της αφού είχε πολύ καιρό να τη δει.

Η μητέρα της Αφροδίτης βρίσκεται επίσης στην Αλικαρνασσό και μίλησε για εκείνη και τα υπόλοιπους παίκτες με τρυφερά και όμορφα λόγια.

Στη συνέχεια, συνέβη κάτι που δεν περιμέναμε. Ξαφνικά, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι θα υποδεχτεί τους Τούρκους φιναλίστ, τη Σεντά, τον Εμρέ, τον Οκάι και τον Γιουσούφ., όπως θα δείτε στο πρώτο βίντεο!

Στον χώρο φυσικά και ο Acun Ilicali ο οποίος επίσης καλωρόρισε τους Τούρκους παίκτες. Δείτε το σχετικό βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved