Media

Ελένη: Η μεγάλη ανατροπή στην εκπομπή της – Αυτός ο παλιός συνεργάτης της επιστρέφει! (Video)

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κάνει διακοπές, όμως σκέφτεται τις αλλαγές που θα κάνει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της στον Alpha!

H Ελένη έχει ήδη κάνει την επίσημη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν και ήδη έχει αποφασίσει ποιοι συνεργάτες της θα είναι μαζί της την επόμενη σεζόν και ποιοι αποχωρούν!

Όπως είναι γνωστό, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Νάνσυ Παραδεισανού αποχώρησαν από την Ελένη. Μάλιστα, η Νάνσυ έκλεισε με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και θα την δούμε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά!

Ποιους θα δούμε στη θέση της Νάνσυς και του Παναγιώτη; Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη έχει βρει τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Η παρουσιάστρια έψαχνε από το Πάσχα ένα αγόρι και ένα κορίτσι προκειμένου να στελεχώσουν το πάνελ της. Το αγόρι έχει βρεθεί και πρόκειται για παλιό της συνεργάτη και μετά το Πάσχα τον είχαμε δει να είναι δύο με τρεις φορές καλεσμένος στην Ελένη!

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, θα κάνει αλλαγές στην εκπομπή της και θα μπαινοβγαίνει κόσμος στο πλατό ανάλογα με το θέμα.

Δείτε ποιος συνεργάτης της επιστρέφει στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved