Media

Happy Day: Η αποφώνηση της Τσιμτσιλή που δεν περιμέναμε – Τι αποκάλυψε για Βερύκιο; (Video)

Gossip-tv Team

Αυλαία έριξε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day!

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό και ανανέωσε το ραντεβού της για τον Σεπτέμβριο. Η παρουσιάστρια έδωσε τον λόγο στους συνεργάτες της για να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές και στο τέλος η Σταματίνα πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τους πάντες. Η Σταματίνα είπε: «Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε το Happy Day νούμερο ένα και είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας και αναφέρομαι στους συνεργάτες μου, στην αρχισυντάκτριά μου και σε όλους όσους δουλεύουν… Φεύγω με μία γλυκόπικρη γεύση γιατί από τη μία ανυπομονούσα να έρθουν οι διακοπές μου, από την άλλη στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε με τον Δημήτρη και δε θα το κρύψω…»!

Και τόνισε: «Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου… Δεν έχω να σας πω κάτι ξεκάθαρο για το εάν θα είμαστε παρέα τον Σεπτέμβριο. Είναι αποφάσεις που παίρνοται αυτές τις μέρες. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η ενότητα επικαιρότητας και ενημέρωσης θα υπάρχει στην εκπομπή»! Τι άλλο τόνισε για τις αλλαγές στην εκπομπή της τη νέα σεζόν;

Δείτε το παραπάνω βίντεο!

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved