Media

Ελευθερία Ρήγου: «Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις για τηλεόραση! Θα ήθελα να ξαναπαίξω…»

Gossip-tv Team

Η Ελευθερία Ρήγου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Καλοκαίρι not» μίλησε μεταξύ άλλων για την καθημερινότητά της, για τον χώρο της που την έχει πληγώσει αλλά και τη μάχη με τα κιλά.

Αρχικά τόνισε: «Στην καθημερινότητά μου είμαι μια μαμά που έχει τις υποχρεώσεις που έχει μια μητέρα τη σήμερον ημέρα. Ο γιος μου είναι 21 ετών και δεν θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει από παλιότερα, όμως, του αρέσει, είναι καλλιτέχνης μέσα του.»!

Και συνέχισε: «Αν αποφάσιζε να ασχοληθεί με την υποκριτική δεν θα τον εμπόδιζα. Δεν μου αρέσει να γίνονται σίκουελ παλιών σειρών. Μου αρέσει να γίνονται καινούργια πράγματα από την αρχή. Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά κι εγώ δεν το έχω κυνηγήσει πολύ. Θα ήθελα να ξαναπαίξω σε κάτι που να με αντιπροσωπεύει.»!

Και υπογράμμισε η Ελεθερία Ρήγου: «Ενίοτε με έχει πληγώσει ο χώρος, αλλά προχωράμε παρακάτω, εκεί θα μείνουμε; Η στεναχώρια είναι χαμένος χρόνος από τη ζωή σου, σκέφτεσαι μόνο αυτό και δεν πας παρακάτω. Και αυτό βγαίνει σε ψυχοσωματικά πράγματα»!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η ηθοποιός στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved