Media

Ο Χρήστος Μάστορας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: «Δεν έχω σχέση με τη Χριστίνα Παπαδέλλη»

Σάββας Μπίτζας

X-Factor: Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας από τους κριτές του X-Factor που σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση στο τάλεντ σόου. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για το τάλεντ σόου που αύριο 11/9/2019 κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Open tv και αναφέρθηκε με πολλή χαρά σ' αυτό. «Περνάω πολύ όμορφα και τελικά ο ρόλος μου ήταν εύκολος» είπε ο Χρήστος Μάστορας, ενώ αποκάλυψε ότι ο λόγος που είπε ναι για αυτή τη δουλειά ήταν οι υπόλοιποι συντελεστές.

Ακόμη, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την πρόταση να βρεθεί στην κριτική επιτροπή και σχολίασε τους υπόλοιπους κριτές που συνθέτουν την επιτροπή με το χιούμορ του να είναι έκδηλο.

Ο τραγουδιστής επίσης αναφέρθηκε και στην προηγούμενη δουλειά του ως κριτής με το Rising Star κάνοντας τη σύγκριση με το X-Factor για το οποίο είπε πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τη σύζυγο του Tom Hanks, Rita Wilson είπε πως ήταν κάτι μαγικό ελπίζοντας πως θα αγκαλιάσει αυτή τη δουλειά ο κόσμος και φάνηκε ενθουσιασμένος που κατάφεραν μέσω Skype να γράψουν το τραγούδι «Let Me Be».

Όταν η κουβέντα πήγε σε πιο προσωπικά θέματα και ο Χρήστος Μάστορας ρωτήθηκε αν έχει βρει την εκλεκτή της καρδιάς του για να φορέσει το γαμπριάτικο κουστούμι, τόνισε πως αυτό θα αργήσει πολύ να γίνει ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι στο πλευρό του η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Χριστίνα Παπαδέλλη για την οποία είχε ακουστεί πως είναι σε σχέση, εκείνος το διέψευσε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved