Media

The Voice: Δεν φαντάζεστε ποια τραγουδίστρια είναι ένα βήμα πριν τη συμφωνία μετά το όχι του «Μαζώ»

Gossip-tv Team

The Voice: Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους του τάλεντ σόου το οποίο ξεκίνησε με την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη από τη θέση του παρουσιαστή και εντάθηκε με το "αντίο" που είπε ο Κωστής Μαραβέγιας αφήνοντας κενή τη θέση του στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού. 

To θρίλερ αυτό απέκτησε ιδιαίτερη σημασία και περισσότερο σασπένς όταν άρχισαν να ακούγονται διάφορα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος ως άξιοι αντικαταστάτες του Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Και αφού τακτοποιήθηκε η θέση του παρουσιαστή την οποία αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιανός, άρχισαν τα πολλά σενάρια για τον καλλιτέχνη εκείνο που θα καθόταν στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν έντονα το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη ο οποίος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις υπήρξε ιδιαίτερα φειδωλός στα λεγόμενά του, αφήνοντας τον χρόνο να 'μιλήσει' μόνος του. Και όταν αυτό έγινε αφού έγινε γνωστό ότι ο καλλιτέχνης υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 ώστε να κρατήσει τη θέση του στην κριτική επιτροπή του Your face sounds familiar, άρχισαν ξανά τα σενάρια.

Όπως ακούστηκε σήμερα στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου", έπεσαν στο τραπέζι πολλά ονόματα όπως η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Στέλιος Ρόκκος που όμως όλοι τους είπαν ένα περιποιημένο... όχι!

Δεν θα πιστεύετε, όμως, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ποια τραγουδίστρια είναι ένα βήμα πριν υπογράψει για να αναλάβει τη θέση που άφησε κενή ο Κωστής Μαραβέγιας.

Δείτε το βίντεο-απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του Star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved