Media

GNTM: Έτσι μεταμορφώνονται τα κορίτσια μετά τη δοκιμασία του make over! Τα κλάματα & οι αντιδράσεις!

Gossip-tv Team

GNTM: Μπορεί απόψε να μη δούμε αποχώρηση διαγωνιζόμενης από το reality μοντέλων, όμως θα δούμε πολύ... κλάμα από κοπέλες που δεν θέλουν να αλλάξουν τα μαλλιά τους όπως ορίζει η δοκιμασία του make over.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, τα κορίτσια που βρίσκονται μέσα στο σπίτι και το παιχνίδι, πρέπει να αλλάξουν τα μαλλιά τους καθώς οι ειδικοί του χώρου ξέρουν ακριβώς ποιο λουκ τούς πηγαίνει.

Έλα όμως που κάποιες δεν θέλουν να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους ή δεν τους αρέσει το χρώμα που πρόκειται να αποκτήσουν στα μαλλιά τους!

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τι... πανικός έγινε όταν κάποια από τα κορίτσια διαπίστωσαν πως το λουκ που θα αποκτήσουν από τους ειδικούς δεν τους αρέσει καθόλου;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα έδειξε να το έχει η Σουζάνα Κόουλ η οποία αν και έχει πολύ κοντά σγουρά μαλλιά, δεν θέλει να τα κουρέψει ακόμα πιο κοντά, ούτε να τα βάψει πλατινέ!

Πρόβλημα, όμως, είχε και η Μαρία η οποία δεν έδειξε να έχει αδυναμία στις αφέλειες που θα της έκαναν οι ειδικοί. Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των κοριτσιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved