Media

GNTM: Αυτή είναι η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης! Ο φόβος και η δύσκολη στιγμή (video)

Gossip-tv Team

GNTM: Η αποψινή δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη για τα κορίτσια που θέλουν να χαρίσουν στον φακό μοναδικές πόζες. 

Ο Μάριος Καζάκος ήταν ο φωτογράφος που θα απαθανάτιζε τα κορίτσια. To concept της φωτογράφησης είχε να κάνει με δερμάτινες τσάντες και τα κορίτσια έπρεπε να βγάλουν καλές πόζες θέτοντας ως πρωταγωνιστή στη φωτογραφία τους την τσάντα που θα κρατούσαν και όχι τους εαυτούς τους.

Όπως τούς είπε ο Άγγελος Μπράτης, είπε πως θα πρέπει τα κορίτσια να ποζάρουν περίεργα και όχι συνηθισμένα ή όπως έχουμε συνηθίσει καθώς θέλουν να δουν οι κριτές πόση φαντασία έχουν.

Τα περισσότερα κορίτσια όταν βρέθηκαν στον χώρο ανάμεσα στα κοντέινερ που έπρεπε να γίνει η φωτογράφηση, έδειξαν να αγχώνονται. Κάποιες μάλιστα τόλμησαν να πουν ότι φοβούνται καθώς πριν την ανακοίνωση της δοκιμασίας, δεν ήξεραν τι τις περιμένει.

Δύσκολη στιγμή ήρθε για την Κέισι καθώς λόγω του αβαντάζ που είχε από την προηγούμενη φωτογράφηση έπρεπε να επιλέξει τρεις συμπαίκτριές της που θεωρούσε πως έπρεπε να περάσουν πρώτες τη δοκιμασία.

Δείτε πώς ακριβώς αντέδρασαν τα κορίτσια όταν βρέθηκαν στον χώρο της φωτογράφισης και άκουσαν τη δοκιμασία στην οποία πρέπει να υποβληθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved