Media

Ελένη Φιλίνη: Μιλάει πρώτη φορά για την απόπειρα υιοθεσίας ενός παιδιού και συγκλονίζει! (video)

Gossip-tv Team

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στο Πρωινό για όλα. Για την καριέρα της, τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, την ηλικία της καθώς και για το γεγονός ότι ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά δεν μπόρεσε γιατί δεν ήταν παντρεμένη...

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις επιλογές που έκανε στην τηλεόραση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ό,τι έχω κάνει στην τηλεόραση είχε επιτυχία, ακόμα και τα guest παίζονται και ξαναπαίζονται».

Και συνέχισε λέγοντας για την καριέρα της: «Βλέπω παλιές μου ταινίες στο You Tube, κάποιες φορές λέω τι ωραίο κορίτσι ήσουν και στενοχωριόσουν για χαζομάρες. Δεν ήξερα ότι ήμουν απόλυτα ωραία. Ποτέ δεν στρηίχτηκα στην ομορφιά μου».

Τι απαντάει όμως σε εκείνους που σχολιάζουν με διάφορους τρόπους την ηλικία της; «Είμαι 100 ετών και είμαι μία χαρά. Έχω σβήσει τούρτα με τον αριθμό 100 πριν από δέκα χρόνια».

Όσο για το αν είναι ερωτευμένη; Η ίδια απάντησε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος: «Πάντα είμαι ερωτευμένη. Έφτασα πολύ κοντά στην εκκλησία και η νύφη το ‘σκασε!».

Και ξαφνικά αποφάσισε να κάνει μία αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε.

«Πιο μικρή ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι 2 ετών, αλλά δεν μπόρεσα γιατί δεν ήμουν παντρεμένη… Είδα πόσο ψεύτικο είναι το να πρέπει να είσαι παντρεμένος για να υιοθετήσεις ένα παιδί» είπε φανερά ενοχλημένη καθώς ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει ένα παιδί.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved