Media

Θύμα απάτης ο Τόνι Σφήνος! Η μήνυση που υπέβαλε σε τραγουδιστή και η καταδικαστική απόφαση! (pics)

Gossip-tv Team

Θύμα μίας απίστευτης απάτης έπεσε ο Τόνι Σφήνος

Όλα ξεκίνησαν όταν συνάδελφός του μουσικός και τραγουδιστής του πρότεινε να συνεργαστούν και να ανοίξουν μαζί ένα μπαρ στη μικρή Βενετία της Μυκόνου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα αναλάμβανε τις δημόσιες σχέσεις και την οργάνωση εκδηλώσεων, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Στο εγχείρημα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα συμμετείχαν δύο ακόμα πρόσωπα και τις διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου, τους ζητήθηκε να δώσουν από 55.000 ευρώ αέρα έκαστος, όπως λέει χαρακτηριστικά ο Τόνι Σφήνος στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο ίδιος.

Μάλιστα, ο ίδιος συμφώνησε να καταβάλλει το μερίδιό του σε δύο δόσεις ώστε να κλείσει η συμφωνία και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες κατασκευής του μπαρ. Συγκεκριμένα η πρώτη δόση καταβλήθηκε στις 31/1/2015. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο Τόνι Σφήνος κατέβηκε στη Μύκονο και συμμετείχε στις εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του τους προμηθευτές και το συνεργείο. Αν και το μπαρ ξεκίνησε να λειτουργεί, η συνεργασία τους χάλασε και την ίδια χρονιά ο καλλιτέχνης απαίτησε να πάρει πίσω τα χρήματα που επένδυσε.

Ποιος καταδικάστηκε και τι ποινή του επιβλήθηκε; Μάθετε τα πάντα για την περίεργη αυτή υπόθεση στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved