Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το σωματείο για παιδιά, ο έρωτας και η παραδοχή: «Η μαμά μου ζητάει εγγονάκι»!

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτοντας τα νέα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για τι τον πιέζει η μητέρα του. 

O Ντάνος αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε... οργασμό δουλειάς αφού έχει αναλάβει πολλές υποχρεώσεις. Όπως είπε: «Με την προσθήκη των υποχρεώσεων της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος» έχουν δυσκολέψει τα πράγματα». Ο ίδιος έκανε και την εξής αποκάλυψη: «Ο Εζέλ θα προβληθεί τη νέα σεζόν». Επίσης είπε: «Κάνω σεμινάρια υποκριτικής και ορθοφωνίας για να καθαρίσω τον λόγο μου και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου».

Τι λέει όμως για την κριτική που δέχεται από τότε που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό; Ο ίδιος σχολίασε:

«Έχω κριθεί σε πράγματα που έχω αποφασίσει να κάνω, χωρίς όμως όσοι με κρίνουν να γνωρίζουν το αποτέλεσμα» ενώ πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι είναι τόσο μοναχικός ο δρόμος στην τηλεόραση».

Το έργο του Γιώργου Αγγελόπουλου όμως δεν σταματάει στις καλλιτεχνικές του ανησυχίες αλλά και στις ανθρωπιστικές αφού όπως αποκάλυψε: «Θα είμαι συνιδρυτής ενός σωματείου για παιδιά μαζί με τη Ράνια Κωστάκη και τον Τάσο Ντούγκα». Επειδή έχασε τον πατέρα του σε σχετικά μικρή ηλικία, ο Ντάνος σχολίασε: «Είναι μεγάλο το κενό να χάσεις τους γονείς σου σε μικρή ηλικία». Η μαμά του, πάντως, με την οποία είναι πολύ δεμένος, θέλει να τον δει σύντομα μπαμπά καθώς παραδέχτηκε: «Η μαμά μου μού ζητάει εγγονάκι». Τι λέει όμως για τον έρωτα; Ο Ντάνος σχολίασε: «Το να ερωτευτείς είναι τρέλα, είναι κάτι που σου έρχεται… κατακέφαλα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved