Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι Άγριες Μέλισσες, η τηλεθέαση και η αγαπημένη του, Νάνσυ!

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή την πρώτη προσωπική έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάζει με τίτλο «12.000 km»  μίλησε για την τηλεθέαση, τα νούμερα που παίρνει φέτος από τις Άγριες Μέλισσες αλλά αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του Νάνσυ που έχει μπει στην ζωή του τα τελευταία χρόνια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε: «Φέτος είναι μια πολύ καλή σεζόν τηλεοπτικά” παραδέχθηκε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. “Όταν παίρνεις μια πάσα είναι πολύ σημαντική… Τα δύο τελευταία χρόνια στο The 2night Show παίρναμε πάσα 3%, 4% και 5% από τα Τούρκικα σίριαλ του ΑΝΤ1. Πραγματικά κάναμε μια υπερπροσπάθεια και φτάναμε τα νούμερα στο 15% και 17&. Δηλαδή περίπου 12 μονάδες πιο πάνω. Το να παίρνουμε, τώρα, αυτά τα νούμερα από τις Μέλισσες είναι συγκλονιστικά πολύ δυνατό αλλά μία πάσα δεν μπορείς να την κρατήσεις πάνω από 15 λεπτά ή μισή ώρα»!

Και υπογράμμισε: «Μπορεί να πάρεις μια πάσα 50%, σε 20 λεπτά αν δεν μπορείς να κρατήσεις τους τηλεθεατές, αυτό μπορεί να γίνει 0%»!

Και τόνισε: «Αυτό που δείχνει η εκπομπή είναι πως τα ποσοστά από τις Άγριες Μέλισσες τα κρατάμε, ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που πολλές φορές τα πλησιάζουμε, αλλά ουσιαστικά είμαστε σε ένα 28% και 30% που μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω για την αγάπη που μας δείχνουν»!.

Και δήλωσε: «Γίνομαι 46 χρονών και νιώθω πως βρίσκομαι στην ωραιότερη ηλικία της ζωής μου. Νομίζω πως είμαι στην πιο δημιουργική ηλικία και, έπειτα από 30 χρόνια τηλεόρασης, μόνο ευχαριστώ στο Θεό μπορώ να πω που μου δίνει»!

Δείτε τι είπε για την αγαπημένη του Νάνσυ στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved