Media

GNTM: Τα νέα «καρφιά» της Κρίστι Κρανά στις παίκτριες – Το τηλεφώνημα που δεν περίμενε!

Gossip-tv Team

Η Κρίστι Κρανά τα έχωσε για ακόμα μία φορά στις παίκτριες του GNTM!

Η Κρίστι Κρανά μίλησε για τη συμμετοχή των κοριτσιών του GNTM στο bridal show που έγινε στο Ζάππειο.

Η Κρίστι Κρανά τόνισε: «Τις περίμενα λίγο καλύτερες. Πραγματικά η εικόνα τους δεν ήταν αυτή που περιμέναμε όλοι. Και από διάφορα τηλεφωνήματα που είχα μου έλεγαν όλοι “μα αυτά τα κορίτσια είναι από το GNTM; Πως εκεί ήταν τόσο λαμπερές;”. Σαφώς υπάρχουν πολύ πιο ωραία κορίτσια από τα κορίτσια που είδαμε. Εγώ από αυτό το παιχνίδι ξεχώρισα δυο με τρία κορίτσια που αν διαχειριστούν σωστά τη δημοσιότητά τους μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα στον χώρο της μόδας»!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποχώρησε από το πρακτορείο της μιας και κέρδισε στο GNTM και δεσμεύεται από το συμβόλαιό που υπέγραψε με άλλο πρακτορείο.

Η Κρίστι Κρανά ανέφερε για την Άννα Μαρία Ηλιάδου: «Είδα την Άννα Μαρία την Παρασκευή. Ήρθε για να μιλήσουμε και μου εξήγησε πως δεν έχει κανένα παράπονο από μένα. Αλλά υπάρχει το συμβόλαιο που γίνεται από τα κορίτσια που πήραν τις πρώτες θέσεις και είναι για έναν χρόνο δεσμευμένη με το πρακτορείο Place στη Γερμανία. Το γερμανικό πρακτορείο δεν ήξερε πως η Άννα Μαρία έχει συμβόλαιο μαζί μου. Πρέπει τα πρακτορεία να έχουμε μια επικοινωνία και να μην παίρνει ο ένας το μοντέλο του άλλου. Εγώ έκανα κόπο να φτιάξω αυτό το μοντέλο….»!

Ποιος της τηλεφώνησε και δεν το περίμενε; Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved