Media

My Style Rocks: Τη... στόλισε κανονικά: «Είναι μίζερο, απαράδεκτο...» (video+photos)

Gossip-tv Team

Το color blocking party που θα πήγαινε η Βασιλική Σουλάνη δεν εντυπωσίασε τους κριτές του My Style Rocks με έναν από τους τρεις να προειδοποιεί πως θα είναι πολύ κακός άνθρωπος! 

Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος, αν και -όπως πάντα- ευγενικός, με το... γάντι αποκαρδίωσε τελείως την παίκτρια. Συγκεκριμένα τής είπε:

«Τα σκουλαρίκια τα πετώ. Μετά βγάζω αυτή τη διαγώνια τσάντα και την πετώ. Η φούστα αυτή δεν έχει κανένα στυλ, το τοπ είναι απαράδεκτο σαν χρώμα, δεν σου χαρίζει τίποτα. Το πιο άσχημο πράγμα στο υπέροχο πρόσωπό σου είναι αυτό το μακιγιάζ. Το μακιγιάζ ή το κάνουμε έντονο ή δεν το βάζουμε.

Έκανες ένα μακιγιάζ που είναι μεταξύ του θα το τελειώσει, δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Θεωρώ ότι άφησες πολύ γυμνό το επάνω. Όταν βγάλεις το πανωφόρι δεν θα έχει κάτι χαριτωμένο επάνω στο σώμα σου και θα είναι κρίμα. Αυτό το τιραντάκι σε αυτό τοπ το θεωρώ πολύ μίζερο.

Αυτή η τσάντα είναι άχρηστη. Είναι φτωχικό και δεν είναι εμπνευσμένο, δυστυχώς. Θα είμαι πάρα πολύ κακός άνθρωπος, αλλά θα σου βάλω 1».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα αλλά και την αντίδραση της Βασιλικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved