Media

Καλό μεσημεράκι: Δεν φαντάζεστε με τι έχει ψύχωση η Ρένια Λουιζίδου! Θα τα χάσετε! (video)

Gossip-tv Team

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι και μίλησε για όλα αλλά κυρίως για τη μεγάλη... ψύχωση που έχει! 

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία δείχνει πολύ χαρούμενη για τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το comeback στην τηλεόραση του Καφέ της Χαράς, μίλησε για τη νέα εποχή της μικρής οθόνης για την οποία η ίδια δήλωσε πανευτυχής ενώ όταν ρωτήθηκε αν το αγαπημένο σίριαλ θα πάει και του χρόνου, η ίδια απάντησε χωρίς περιστροφές.

Συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε πως γίνονται συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση ενώ ξεκαθάρισε πως αν τελικά πάρει το πράσινο φως το Καφέ της Χαράς, σίγουρα θα είναι και εκείνη στο καστ όπως και φέτος.

Όσο για την... ψύχωση που εμείς δεν γνωρίζαμε, αυτή είναι η τεράστια αγάπη της για το ποδόσφαιρο το οποίο και παρακολουθεί ανελλιπώς. Μάλιστα, είπε πως η αγάπη της για τη στρογγυλή Θεά ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια, από τότε που ο πατέρας της την πήγαινε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν μαζί τον αγαπημένο τους Άρη μιας και ζούσαν στου Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η ηθοποιός στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved