Media

«Πάγωσε» ο Μουτσινάς όταν άκουσε από το τηλέφωνο γνωστό τραγουδιστή! Δεν το πίστευε! (video+photos)

Gossip-tv Team

Συχνά το κοντρόλ κάνει... χουνέρια στον Νίκο Μουτσινά στο Καλό μεσημεράκι, χωρίς να τον ενημερώνει για τους καλλιτέχνες που σχεδόν καθημερινά παρεμβαίνουν on air για να του μιλήσουν και να του κάνουν έκπληξη

Σήμερα η έκπληξη ήταν λίγο... μεγαλύτερη καθώς όταν άκουσε τη φωνή του γνωστού τραγουδιστή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, δεν το πίστευε.

"Πρέπει να με βρεις εσύ. Μόνο όταν τραγουδάω με καταλαβαίνεις; Έλα Νίκο... Δεν με καταλάβες;" είπε η... φωνή και συνέχισε: “Νίκο, καλό μεσημεράκι! Μας καλομεσημέριασες όλους. Πρέπει να με βρεις εσύ. Μόνο όταν τραγουδάω με καταλαβαίνεις; Έλα Νίκο… Δεν με καταλάβες;”, συνέχισε και μάλιστα είπε και έναν στίχο τραγουδιστά για να τον καταλάβει ο παρουσιαστής.

“Αντώνη σε κατάλαβα από την αρχή αλλά λέω αποκλείεται. Γι’ αυτό λέω μην πεις καμία κασκαρίκα και τρέχουμε και είναι κανένας άλλος τραγουδιστής”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς στον Αντώνη Ρέμο ο οποίος αμέσως μετά μίλησε για τη μεγάλη συναυλία που δίνει αύριο και που αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία.

Δείτε το βίντεο με την... τρομάρα του Νίκου Μουτσινά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved