Media

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή!

Gossip-tv Team

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Αθηναΐδας Νέγκα, «Nega Talk» και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ έχω ένα καλό και κακό. Είμαι πολύ ανεξάρτητος, ιδιαίτερα αυτόνομος, αυτάρκης άνθρωπος. Αυτό είναι πολύ καλό στην καθημερινότητα αλλά κάποιες φορές σε δυσκολεύει. Είμαι σε σημείο σπαστικό αυτόνομος και μπορώ να υπάρξω και μόνος μου, όπου κι αν με βάλεις θα προσαρμοστώ. Θέλω μόνο τα χαρτιά και το στυλό μου.»!

Και τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: «Μάλλον δεν έχω γνωρίσει το σωστό πρόσωπο με το οποίο δεν θα νιώσω την... ασφυξία, αυτό που κοιτάω από πού μπορώ να φύγω. Όσο αφορά τις σχέσεις, πάντα προτεραιότητά μου ήταν η δουλειά. Ήμουν ερωτευμένος με αυτό που έγραφα και έφτιαχνα. Είναι και θέμα τύχης τι θα έρθει στη ζωή σου και τι θα αφήσεις να μπει σε αυτή.

Φυσικά περνάει το μυαλό μου να αποκτήσω παιδί, αλλά θα απαντήσω μόνο θεωρητικά. Νομίζω πως τα πάω πολύ καλά με τα παιδιά. Δε ξέρω αν θα ήμουν καλός μπαμπάς, αλλά νομίζω πως κάποια στιγμή θα το ζήσω και αυτό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved