Media

My Style Rocks spoiler: Δεν φαντάζεστε ποια νέα παίκτρια μπαίνει μέσα στο παιχνίδι! (video+photos)

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Όταν μάθαμε ποια θα είναι η νέα παίκτρια, δεν το πιστεύαμε! 

Και αυτό γιατί ήδη έχει κάνει τα πρώτα σταθερά βήματά της στον χώρο της σόουμπιζ και είναι γνωστή ανάμεσα στους celebrities, μιας και είναι τραγουδίστρια στο επάγγελμα.

Μάλιστα, την πρωτογνωρίσαμε σε συνεργασία με τον BO στο παρελθόν και είχε κερδίσει φυσικά τις εντυπώσεις με την όμορφη παρουσία της και το ταλέντο της.

Ο λόγος για την Γεωργία Βρανά η οποία προσφάτως κυκλοφόρησε και ένα τραγούδι που ακούγεται πλέον όλο και πιο συχνά τελευταία μιας και αρέσει στο κοινό της.

Η Γεωργία Βρανά τραγουδάει από πολύ μικρή ενώ για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν είχε συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη.

Όσο για τη σχέση του με τον Bo, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο παρελθόν για εκείνον:

"Το Βο τον έχω γνωρίσει το 2009 όταν και οι δύο συνεργαζόμασταν στο σχήμα του Σφακιανάκη. Δέσαμε πολύ σαν παρέα και μου έκανε πρόταση να τον ακολουθήσω στη καλοκαιρινή του περιοδεία. Βγάλαμε και ένα κομμάτι τότε “Το πιο μεγάλο Σ' αγαπώ”. Το Βο τον αγαπώ σαν αδερφό μου και του έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Δύο βδομάδες πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο μου έκανε πρόταση να βγάλουμε μαζί το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο “Μόνο εσύ”. Έτσι πήγα εγώ στην Αθήνα για την ηχογράφηση του τραγουδιού και ήρθε ο Βο στη Κύπρο για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ. Και για μένα ήταν έκπληξη. Και τον ευχαριστώ δημόσια για όλα. Ξέρει αυτός".

Δείτε φωτογραφίες της...

Δείτε στο βίντεο τι αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved