Media

Πόπη Τσαπανίδου: Οι «περίεργες» στιγμές της στην τηλεόραση και η αποκάλυψη (Video)

Gossip-tv Team

Στην εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής», φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής (8-03) η Πόπη Τσαπανίδου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές στην τηλεόραση ενώ αποκάλυψε κι ένα περιστατικό όταν άλωσε με καλεσμένο της στον «αέρα» της εκπομπής της.

«Εγώ πνίγομαι με όλους αυτούς τους κανόνες και τα πρέπει της τηλεόρασης. Θεωρώ ότι η τηλεόραση στο 80% της είναι ένα ψεύτικο πράγμα, δηλαδή βγάζεις μια διαφορετική εικόνα από αυτή που πραγματικά είσαι. Προσπαθείς να είσαι μέσα σε ένα καλούπι πολύ ασφυκτικό, να φορέσεις το καλό σου το χαμόγελο, να κρατήσεις πέντε κανόνες. Αν είσαι στεναχωρημένος να μη το δείξεις, αν διαφωνείς να μη το δείξεις. Δεν είναι έτσι η ζωή βεβαίως….


Ακόμα κι αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής είναι στο πλαίσιο του πρέπει της τηλεόρασης. Ακόμα κι αυτά που λες στον κόσμο πρέπει να τα λες στρογγυλεμένα για να γίνουν αποδεκτά από όλο τον κόσμο που μας βλέπει. Εγώ αυτό δεν το μπορούσα και φαινόταν πολλές φορές. Εκεί με οδηγούσε το πάθος μου, θα τον διώξω τον άλλον από το στούντιο, αλλά θα έχει συνέπειες αυτό. Θα μπορέσω να την αντέξω τη συνέπεια; Και μετά έκανα την επιλογή μου. Όλα αυτά για μένα γίνονται αστραπιαία», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved