Media

Κορονοϊός: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Big Brother; (video)

Gossip-tv Team

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να υποδεχτούν τους 16 παίκτες του, δεν αποκλείεται σε λίγη ώρα να μάθουμε ότι αναβάλλεται η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Big Brother

Ενδεχομένως να ακυρωθεί το πολυαναμενόμενο reality του Big brother λόγω κορονοϊού, η πρεμιέρα του οποίου ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα.

Ο Παύλος Σταματόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σε περίπτωση που αποφασιστεί να βγει σήμερα στον αέρα το πολυαναμενόμενο ριάλιτι.

Μπορεί προγράμματα σαν το J2US και το YFSF να κατάφεραν να βγουν αέρα μιας και είναι μαγνητοσκοπημένα και πήραν την επιπλέον απόφαση να μαγνητοσκοπηθούν χωρίς κοινό προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του ιού, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να γίνει με το Big Brother μιας και η πρεμιέρα του απόψε θα είναι -αν γίνει- σε live μετάδοση.

Αναμένουμε τις εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες και τις αποφάσεις που θα πάρουν οι ιθύνοντες της παραγωγής και του καναλιού για την τύχη της πρεμιέρας του Big Brother.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στο Έλα Χαμογέλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved