Media

Βίκυ Καγιά: Αναρωτιέσαι τι φορά στο σπίτι και πώς περνά η μέρα της; Αυτή είναι η καθημερινότητά της

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μέσω skype η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτής του GNTM, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την «διαφορετική» καθημερινότητά της λόγω του κορονοϊού ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν και εκείνες οι ζόρικες στιγμές που την πιάνει απελπισία, στενοχώρια και άγχος για το θα συμβεί αργότερα.


«Γενικά μαγειρεύουμε κάθε μέρα μαζί με την Μπιάνκα, τα κάνουμε όλα με την κόρη μου, ο Κάρολος απλά δοκιμάζει. Είναι μια χαρά τα πράγματα, εκτός του ότι πρέπει να βρίσκεις τρόπους να παίζεις και να διασκεδάζεις τα παιδιά», είπε και συνέχισε:

«Δεν θα σας πω ότι δεν υπάρχουν στιγμές που με πιάνει πάρα πολύ μεγάλη απελπισία, στεναχώρια και αγωνία για το τι θα γίνει, ούτε ότι δεν έχω κλάψει με όλα αυτά που βλέπω, ούτε που έχω κλειστεί στον εαυτό μου για μερικές ώρες τουλάχιστον, γιατί τόσο μόνο επιτρέπεται με τα παιδιά, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι μου συμβαίνει. Είναι διαφορετικό να μένεις σπίτι με τα παιδιά σου και να φροντίζεις την οικογένειά σου και διαφορετικό να αναγκάζεσαι μέσα σε τέσσερις τοίχους να έχεις ψυχραιμία και να λύσεις τον γόρδιο δεσμό, γιατί κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Βέβαια με αισιοδοξία και καλή διάθεση πάντα» κατέληξε η παρουσιάστρια».

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved