Media

MasterChef: Η Γιώργος Λασκαρίδης ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του! (video)

Gossip-tv Team

MasterChef 4: Εν μέσω ομαδικής δοκιμασίας που απόψε θα μάθουμε ποια ομάδα έχει κερδίσει και ποιοι παίκτες θα τεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Γιώργος Λασκαρίδης δεν έχει ξεχάσει την υπόσχεση που έχει δώσει στην αγαπημένη του. 

Και μπορεί ο Γιώργος να αναλώνεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε διάφορες αντιπαραθέσεις με τη συμπαίκτριά του, την Κατερίνα, όμως έχει σκοπό, αν τελικά βγει νικητής να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, τη Λότους, όπως τονίζει για ακόμα μία φορά σε δηλώσεις του.

«Ο γάμος θα γίνει έτσι και αλλιώς. Η Λότους θέλω πάρα πολύ να είναι στη ζωή μου και θα υπάρξουν πάρα πολλές ρομαντικές στιγμές που θα μπορώ να τη ζητήσω σε γάμο αλλά αν νικήσω θα το κάνω δημόσια, όπως είχα πει!» είπε ο επίδοξος MasterChef στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου σίγουρος πλέον για τις επιλογές του στην προσωπική του ζωή.

Άλλωστε, ο Γιώργος είχε ξεκαθαρίσει από τον πρώτο κιόλας καιρό του εγκλεισμού του στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, πως ό,τι κάνει μέσα σε αυτό, το κάνει για τη σύντροφό του η οποία είναι και η μεγαλύτερη υποστηρίκτριά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved