Media

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο «Ιωσήφ» Γιώργος Βογιατζής μιλάει για τη θρυλική σειρά και την καραντίνα!

Gossip-tv Team

Τις ευχές του από το σπίτι του μέσω ΑΝΤ1 έστειλε ο διάσημος ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής, που θυμάται όσα έγιναν στα γυρίσματα της σειράς Ιησούς από τη Ναζαρέτ η οποία άφησε εποχή. 

 

O αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος κατάφερε να διαγράψει μία τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τη μεγαλύτερη παραγωγή στην οποία έπαιξε, αυτή του Τζεφιρέλι και θυμήθηκε άγνωστες λεπτομέρειες από την εποχή των γυρισμάτων.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία καταρχάς. Ίσως η καλύτερη μέχρι τώρα… Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήταν η πρώτη φορά που ήταν πενήντα σταρ όλοι μαζί.

Τη σκηνή με τον Χριστό μικρό τον γύρισα τρεις φορές γιατί τον άλλαξε τρεις φορές ο Τζεφιρέλι. Ήταν ακριβώς όπως τον ήθελε. Μένω έκπληκτος που ακόμα με σταματάνε στον δρόμο και με ρωτάνε για τον Χριστό. Και όχι μόνο εδώ, σ’ όλα τα κράτη» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ο ίδιος, φυσικά, βρίσκεται, όπως όλοι μας σε καραντίνα λόγω κορονοϊού και μίλησε και γι' αυτό:

«Είναι η τέταρτη εβδομάδα που είμαι μέσα. Μ’ αρέσει γιατί κάνω χιλιάδες πράγματα που δεν είχα ποτέ καιρό να κάνω πριν συν ότι θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ περήφανος για τους Έλληνες. Πραγματικά υπερήφανος γιατί έχουμε γίνει παράδειγμα σε όλο τον κόσμο. Πάσχα είναι και το ξέρω… Εγώ ερχόμουν πάντα, όπου και αν βρισκόμουν και γύριζα για Πάσχα στην Ελλάδα. Θα μου λείψει αλλά δεν πειράζει. Μπορούμε με τη φαντασία να το δούμε πάλι όλο».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved