Media

Έξαλλη παρουσιάστρια του Alpha: «Άκουσα ότι πληρώνω τον σύζυγό μου κάθε μήνα για να είναι μαζί μου»

Gossip-tv Team

Και όμως, αυτή η ατάκα ακούστηκε στον αέρα εκπομπής του Alpha Κύπρου δια στόματος γνωστής παρουσιάστριας η οποία εξερράγη για όλα τα ψεύδη που όπως λέει έχουν ακουστεί για εκείνη. 

«Έχω ακούσει πολλά ψεύδη, το έχω ζήσει πολύ έντονα. Άκουσα ότι πληρώνω τον Γιώργο (σ.σ. Εφραίμ, ο σύζυγός της) κάθε μήνα για να είναι μαζί μου» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η ίδια πρόσθεσε ενοχλημένη: «Το χειρότερο που είχα ακούσει και από ανθρώπους του χώρου, το οποίο μου προκάλεσε αηδία, είχα ακούσει για την αποβολή που είχα πριν την πρεμιέρα μου στον Alpha, ότι δεν υπήρξε ποτέ εγκυμοσύνη και ότι ήταν για την τηλεθέαση της πρεμιέρας. Αλλά και αυτό το δικαιολόγησα γιατί είπα ότι αυτοί που το είπαν, θα ήταν αυτοί που θα το έκαναν και το άφησα να φύγει».

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είναι αγαπητό πρόσωπο στην Κυπριακή τηλεόραση, όμως όσο αγαπητή είναι, άλλο τόσους haters έχει. Μάλιστα, αφορμή για όλες αυτές τις αποκαλύψεις και την έκρηξή της στάθηκε η συζήτηση που είχε η παρουσιάστρια με την ψυχολόγο Θέκλα Πετρίδου, με θέμα η ψυχολογία των haters στο διαδίκτυο.

Τότε ήταν που αποκάλυψε την προσωπική εμπειρία που είχε σε διάφορες φάσεις της ζωής και της καριέρας της μιας και είναι δημόσιο πρόσωπο.

Δείτε για ποια παρουσιάστρια πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved