Media

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της κυρά Ρίζως για τη σειρά και η ανησυχία για το μέλλον (video)

Gossip-tv Team

Η κυρά Ρίζω, από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Ελένη Καρακάση μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» τόσο για την αγαπημένη σειρά όσο και για το πώς η ίδια βίωσε την εποχή του κορονοϊού

Επίσης, αναφέρθηκε στην ανησυχία των ηθοποιών και των μουσικών για το τι θα γίνει το καλοκαίρι με τις δουλειές τους και αποκάλυψε πως αν όλα πάνε καλά τα γυρίσματα στο Διαφάνι θα ξεκινήσουν μετά τις 11 Μαΐου!

«Όταν σταμάτησα το θέατρο και τα γυρίσματα από τις «Άγριες Μέλισσες«, έμεινα και 'γω στην καραντίνα και πήγαινα μόνο σούπερ μάρκετ. Μετά από τις 15 μέρες όταν είδα ότι δεν κόλλησα έκανα περισσότερο παρέα με τη μητέρα μου αφού δε φοβόμουν μη την κολλήσω»! είπε η ηθοποιός.

Όσο για την επιστροφή στα πλατό των Άγριων Μελισσών, η κυρά Ρίζω είναι πανέτοιμη καθώς αποκαλύπτει: «Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά τις 11 Μαΐου όπως δείχνουν τα πράγματα και έχουμε μεγάλη λαχτάρα να βρεθούμε ξανά μαζί και να ξεκινήσουμε τη δουλειά μας.

Ο κλάδος μας είναι αυτός πάντα που πλήττεται περισσότερο. Όπως και στην οικονομική κρίση, έτσι και τώρα» είπε και πρόσθεσε: «Ευτυχώς που έχω τις Μέλισσες και έχω κάτι να περιμένω. Αλλά υπάρχουν ηθοποιοί και μουσικοί που περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τα θέατρα και τις μουσικές σκηνές».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η ηθοποιός της αγαπημένης σειράς, στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved