Media

Πύρρος Δήμας: Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση! Η αγωνία για τα παιδιά του και η απώλεια της γυναίκας του

Gossip-tv Team

Μετά από πολύ καιρό έκανε τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται της Ναταλίας Γερμανού έκανε ο Πύρρος Δήμας

Ο κορυφαίος αθλητής της άρσης βαρών ο οποίος χάρισε μοναδικές συγκινήσεις στην Ελλάδα, από τότε που έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα λόγω της δουλειάς του εκεί.

Όμως, μία αναποδιά, όταν ξέσπασε η πανδημία, τον κράτησε μακριά από τα παιδιά του, η Ελένη, ο Βίκτωρ, η Μαρία και ο Νικόλας.

Όπως αποκάλυψε ο Πύρρος Δήμας, στις αρχές Μαρτίου χρειάστηκε να βρεθεί στη Λοζάνη της Ελβετίας για ένα μίτινγκ της παγκόσμιας Ομοσπονδίας και όταν άρχισαν τα περιοριστικά μέτρα, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα με τον μεγάλο του γιο. Κάπως έτσι "εγκλωβίστηκαν" αφού η βάση του πλέον είναι σε ένα μέρος έξω από το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Αισθάνομαι πιο ασφαλής που είμαι στην Ελλάδα» παραδέχτηκε ο Θρύλος της Άρσης βαρών ενώ για τα παιδιά του που έχουν μείνει πίσω στην Αμερική, τόνισε πως δεν ανησυχεί αφού γνωρίζει πως είναι σε καλά χέρια που τα φροντίζουν και είναι ασφαλή, όμως επεσήμανε πως έχει αγωνία μιας και δεν είναι κοντά τους.

Αν μπορούσα, θα πήγαινα κολυμπώντας σχολίασε ο ίδιος προσθέτοντας όμως πως δεν μπορεί να το κάνει γιατί ξέρει ότι δεν θα αντέξει ένα τέτοιο ταξίδι με κολύμπι. Ο ίδιος επίσης σχολίασε: «Μια ζωή ήμουν στην καραντίνα λόγω αθλητισμού».

Δεν θα μπορούσε, βέβαια στην τηλεοπτική κουβέντα να μην αναφερθεί η σύζυγός του η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή της. Ο Πύρρος Δήμας, φανερά συγκινημένος είπε πως αναγκαστικά η ζωή συνεχίζεται και πως κοιτάει το μέλλον, συνεχίζοντας να κάνει όνειρα.

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να ασχοληθεί στο μέλλον με την πολιτική μετά την πρώτη γεύση που πήρε, ο Πύρρος Δήμας σχολίασε:

«Πήρα μία γεύση από την πολιτική, αλλά δεν το σκέφτομαι πια» ενώ μιλώντας για τη σωστή αντιμετώπιση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση, σχολίασε: «Ποτέ δεν έβλεπα την πολιτική κομματικά».

Όσο για το μέλλον, η ατάκα του για τη χώρα μας, αποκάλυψε και τις προθέσεις του: «Θα γύριζα στην Ελλάδα… χθες» τόνισε ο ίδιος αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved